Vill du vara med och underlätta livet för barnfamiljen?

Läs mer om våra avdelningar och lediga tjänster här nedan.

Välkommen till det dynamiska e-handelsbolaget Jollyroom!

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.

I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Vi har marknadens största lager på 75 000 kvm och lagerför varor till ett värde av över 400 miljoner kronor. Vårt mål är att erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen. Verksamheten har solida finanser vilket ger våra kunder, anställda och samarbetspartners trygghet för att vi finns kvar på marknaden i ett långsiktigt perspektiv.

Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vilka är vi?

Hos oss på Jollyroom råder en god gemenskap och en prestigelös kultur. Här flödar kreativitet, engagemang och laganda. Varje roll är en viktig pusselbit i arbetet av att underlätta livet för barnfamiljen. Vår hemlighet till framgång är kulturen och människorna bakom det stora maskineriet, det är medarbetarna som är både hjärtat och hjärnan.

Delar du våra värderingar?

We are Brave

We work Together

We create value for the Customer

Fördelar med att jobba hos oss

Fantastiska kollegor

Fantastiska kollegor

Alla vill ha roligt på jobbet! En typisk Jollyroomare är öppen, positiv och hjälpsam vilket genererar gemenskap.

Fantastiska kollegor

Innovativ miljö

Innovativ miljö

 E-handelsbranschen växer snabbt och vi försöker alltid ligga steget före.

Innovativ miljö

Personalrabatt

Personalrabatt

Som anställd får du ta del av exklusiva rabatter på hela sortimentet.

Personalrabatt

Modern arbetsmiljö

Modern arbetsmiljö

Vi arbetar i nya, ljusa funktionella lokaler med trevlig atmosfär.

Modern arbetsmiljö

Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Hos oss finns goda möjligheter att klättra inom bolaget. Under 2021 tillsattes hälften av våra tjänster med interna kandidater.

Karriärmöjligheter

Mångfald

Mångfald

Vi har medarbetare från hela världen vilket skapar synergieffekter och en dynamisk internationell arbetsmiljö.

Mångfald

På Jollyroom är jämställdhet en självklarhet

Jämställdhet är en viktig och prioriterad fråga för oss på Jollyroom där vi hela tiden strävar efter en jämn fördelning, speciellt bland våra ledare. Därigenom ger vi samma möjligheter för utveckling och skapar en viktig dynamik inom våra team. Vi har jobbat strategiskt med jämställdhet under flera år och är stolta över att 2022 ha 50 % kvinnliga chefer och 50 % manliga chefer.

Vi arbetar aktivt för att vara en öppen, inkluderande och jämställd arbetsgivare där alla ges samma möjligheter. Internrekrytering och internutveckling är två av våra absoluta USP:ar och vi arbetar målmedvetet med att uppmana Jollyroomare att vara modiga, ta plats och anta nya utmaningar. Kön är en irrelevant faktor när det kommer till vem som faktiskt är den bäst lämpade kandidaten, det handlar om kompetens och personlighet.

 

 

Hittar du inget som passar din profil?

Registrera dig för framtida jobbmöjligheter

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Här finns vi!

Göteborg är inte bara västkustens pärla, det är även Jollyrooms födelseort. I Göteborg ligger vårt campus där samtliga lager, huvudkontoret samt en outlet/showroom finns. Vi har dessutom en fysisk butik med kontor i Stockholm.