Showroom/Shop

Showroom/Shop

Jollyroom is the Nordic region's biggest online children's and baby retailer, we however also have two physical stores that can currently be found in Gothenburg and Stockholm. Here customers can purchase a wide array of products readily available in the stores as well as see and test other popular products before purchasing them online via our webpage.

Our vacancies

See below for our vacancies within the department. Applications may close before the deadline, so please apply early to avoid disappointment.

Job title
Location
Apply by
Job title: Butikssäljare extra Stockholm
On-site
Location: Stockholm
Apply by: 2024-06-04

Är du en prestigelös lagspelare som uppskattar tempo och att tillsammans nå framgång? Då är du varmt välkommen in i Jollyteamet! Vi söker dig som vill jobba extra i vår butik i Kungens Kurva under sommaren!

”Hos oss kommer du jobba tillsammans med ett härligt och glatt gäng som alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen. Vi har ett nära samarbete med varandra och hjälps åt för att våra kunder ska få den bästa upplevelsen. Tveka inte att söka om du vill bli en av oss i Stockholms största Barn och Baby butik.”

Ovan är butikschefs Alices ord kring varför just du ska ta tillfället i akt, att redan idag, söka tjänsten hos oss!

Vi söker ytterligare en engagerad och ansvarsfull butikssäljare med mycket energi, passion för människor och ett stort intresse av barn- och babyprodukter. Vi vill inspirera våra kunder och erbjuda möjligheten till professionell och gedigen rådgivning. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla ett framgångskoncept och skapa den mest givna destinationen för barnfamiljer i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Som säljare är din uppgift att finnas till för kunden, lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och självklart - sälja. Du som säljare är en viktig del i att driva och utveckla försäljningsarbetet. Som person är du informationssökande och aktiv i den personliga försäljningen. I jobbet ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor. Även lagerrelaterade arbetsuppgifter förekommer i denna tjänst. Andra ansvarsområden för våra säljare är att ansvara för butikens utseende med hjälp av butiksexponering, annonsuppföljning och att synkronisera rätt artiklar med rätt aktivitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och då arbetet är serviceinriktat söker vi dig som alltid sätter kunden i främsta rummet och genuint trivs med kundkontakt. Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket och du vill ge förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov. Har du ett stort intresse för babyprodukter så som barnvagnar och bilbarnstolar är det mycket meriterande.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Teamet i butiken består av serviceinriktade, positiva och flexibla personer - därför är det viktigt att du besitter liknande egenskaper. 

Meriterande 
- Kunskaper i affärs- betalnings- eller kassasystem
- Tidigare erfarenhet av arbete med barn- och babyprodukter 

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt och kompentent team!
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda

Upplägg och praktisk information
- Start: Snarast möjligt
- Omfattning: Extra under sommaren med chans till förlängning. 
- Placering: Kungens kurva, Stockholm
- Arbetstider: Måndag-söndag. Öppettiderna är vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17
- Kontakt & frågor: Anna Fredriksson, anna.fredriksson@jollyroom.se 

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Job title: Säljare Showroom/outlet, Gbg
On-site
Location: Göteborg
Apply by: 2024-05-29

Är du en prestigelös lagspelare som uppskattar tempo och att tillsammans nå framgång? Då är du varmt välkommen in i Jollyteamet! Vi söker dig som vill jobba extra i vår verksamhet där vi har både Showroom & Outlet. Då sommaren snart står i farstun söker vi dig som har möjlighet och vill jobba mer under sommarperioden, när ordinarie personal i omgångar har semester. 

Showroom/outlet är en yta på 3000 m2 där vi dels guidar kunder till dom bästa köpen och säkerställer att produkter frontas på ett inbjudande sätt. Lokalen är stor och ligger vägg-i-vägg med vårt e-handelslager, därav ingår visst fysiskt jobb för att vi ska ha rätt sortiment samt att vi hanterar e-handelsorders. 

We work together, we are brave and we create value for the customer – är du med på matchen att bidra till Jollyrooms viktigaste syfte: att underlätta livet för barnfamiljen?

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus är att ge service i världsklass och inspirera varje kund från första steget in i butik till genomfört köp. Genom din kunskap och intresse för vårt sortiment jobbar du mot försäljningsmål med ett fokus på personlig försäljning. Eftersom lokalen är uppbyggd med Showroom, outlet och paketuthämtning så är det en stor variation i arbetet och det finns ständigt något att göra. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefattas av kassaarbete, paketutlämning, uppackning & montering av produkter, påfyllning och prissättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete, allra helst ska du ha jobbat med eller ha ett stort intresse för barn- och babyprodukter. Du är serviceinriktad, ger alltid förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i och göra det som behövs för att en arbetsdag för teamet skall fungera på bästa sätt.

Vi ser att du har en annan huvudsaklig syssla, så som studier eller föräldraledighet och du ska vara öppen för att jobba både helger och kvällar.

Meriterande
- Kunskap i SAP
- Kunskaper i annat affärs- betalnings- eller kassasystem

Vad vi erbjuder dig
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt
- Start: Omgående
- Omfattning: Visstidsanställning baserat på behov, 1-4 dagar dagar i veckan. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att arbeta både helger och vardagskvällar. Under sommarsäsongen kommer det finnas möjlighet att jobba mer.
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111
- Arbetstider: Måndag 12.30-18, Tisdag-fredag 09:30-18:15, lördagar 09:30-17:15 & söndagar 10:30-17:15.
- Kontakt: Anna Fredriksson, via anna.fredriksson@jollyroom.se 

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn!

Job title: Ringevikar Oslo
On-site
Location: Oslo
Apply by: 2024-05-31

I fjor åpnet vi dørene til vår første fysiske butikk i Norge! Vi fortsetter nå med å utvikle vårt suksessrike konsept for å være den opplagte destinasjonen for barnefamilier. Nå søker vi en engasjert butikkmedarbeider på ekstrabasis, som brenner for service og som gjerne har en stor interesse for barne- og babyprodukter.

Som butikkmedarbeider i Oslo spiller du en viktig rolle i å drive og utvikle salgsarbeidet for vår fysiske butikk. Dine arbeidsoppgaver inkluderer å være tilgjengelig for kundene, lytte, imøtekomme behov, formidle kunnskap, inspirere og selge. Jobben innebærer kassearbeid og ansvar for butikkens utseende, ved å sikre at den er godt fylt og ser innbydende ut. Du vil jobbe aktivt med butikkdisplay og ulike typer salgsfremmende initiativer.

Din profil
Vi søker deg som har tidligere erfaring med butikkarbeid, er serviceinnstilt og alltid setter kunden først. Du er fleksibel, resultatorientert og har god evne til å analysere kundenes behov. Er du positiv, målbevisst og har serviceinnstilling i fingerspissene? Ikke nøl med å sende inn en søknad for å bli en del av Jollyrooms fortsatte ekspansjon i Norge.

Fordeler med å jobbe hos oss:

  • Være en del av en spennende og ekspansiv fremtidsbransje
  • Bli en del av et veldig hyggelig og kompetent team!
  • Store muligheter til å påvirke virksomheten, komme med egne initiativer og ta stort ansvar

Oppsett og praktisk informasjon

  • Start: Umiddelbart
  • Omfang: Deltid, annenhver helg
  • Sted: Oslo, Ullevålsveien 11
  • Butikkens åpningstider: Mandag - fredag 10 - 18, lørdag 10-17
  • Kontakt: Anna Fredriksson, via anna.fredriksson@jollyroom.se 

Ble du enda mer nysgjerrig på Jollyroom? Ikke glem å følge oss på LinkedIn og Instagram!

Som en del av arbeidet med å sikre høy kvalitet i våre rekrutteringsprosesser, gjennomfører vi tester, referansesjekk og bakgrunnssjekk.

Vi jobber kontinuerlig med rekrutteringen, vær gjerne rask med din søknad.

Vi ber for øyeblikket om å unngå samtaler fra rekrutterings- og annonseleverandører.

Job title: Butikschef, Gbg
On-site
Location: Göteborg
Apply by: 2024-05-22

Är du vår nya Butikschef? 

Välkommen till Campus Jollyroom på Hisingen, där vårt 3000m2 Showroom & Outlet står redo att välkomna ännu en stjärna till teamet! Just nu söker vi en passionerad Butikschef som vill vara med och göra butiken till den ultimata destinationen för barnfamiljer i  Göteborgsområdet!

We work together, we are brave and we create value for the customer – är du med på matchen att bidra till Jollyrooms viktigaste syfte: att underlätta livet för barnfamiljen?

Arbetsuppgifter
I vårt koncept, ett kombinerat Showroom & Outlet, blir du en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team. Med fokus på att leverera service i världsklass coachar du teamet och leder den dagliga driften. Förutom det operativa butiksarbetet innebär rollen bland annat kontakt med leverantörer och övriga avdelningar internt, sortimentsansvar, schemaläggning, budgetansvar samt säkerställande av utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat i butik samt i rollen som ledare. Du är resultatinriktad och drivs av att nå uppsatta mål. Vidare är du en fena på att hålla balansen mellan noggrannhet och effektivitet och för dig är det självklart att inget lämnas åt slumpen. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i och göra det som behövs för att arbetsdagen skall fungera på bästa sätt för teamet. Då en stor del av det dagliga arbetet innebär kontakt med kunder, leverantörer samt med övriga avdelningar internt ser vi att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Meriterande
- Kunskap i SAP
- Kunskaper i annat affärs- betalnings- eller kassasystem
- Tidigare erfarenhet av barn - och babyprodukter 

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag samt tillgång till ett fantastiskt och stort gym på kontoret
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och kontakt
- Start: Omgående 
- Omfattning: Heltid, 38,25 h/vecka enligt Detaljhandelsavtalet
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111
- Arbetstider: Vardagar 09:30-18:15, lördagar 10:00-17:00 & söndagar 10:30-17:00.
- Kontakt: Elin Svensson, via elin.svensson@jollyroom.se 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantör.

Meet some of our employees

Follow us on Social Media!