Logistics

The Logistics Department is the fundament of our business, enabling deliveries of goods to our consumers, and is the largest department within the company - both when it comes to staff and space. Today the department consists of three huge warehouse buildings, totalling 75,000 square meters housing more than sixty thousand articles, readily available to be shipped to our over two million customers plus an automated storage and retrieval system (ASRS) making the delivery process of products to our customers faster and more efficient.

Our vacancies

See below for our vacancies within the department. Applications may close before the deadline, so please apply early to avoid disappointment.

Job title
Location
Apply by
Location: Göteborg
Apply by: 2024-08-30

Ingen semester inplanerad? Vill du tjäna lite extra och vara en del av vårt härliga logistikteam? Vi söker flera nya spelare till vårt team som vill vara med och bli en del av vår vikariepool. 

Som lagermedarbetare intar du en nyckelroll i vår logistikverksamhet och anställningen är i grunden baserad på behovet från våra kunder. Det innebär till en start att veckovisa pass kan variera i antal, beroende på våra ordinarie lagermedarbetares schema, eventuell frånvaro samt som sagt efterfrågan från kund. Uppvisar du ett högt engagemang och levererar enligt våra uppsatta mål, kan det inte bara öppna dörren till möjligheten att erbjudas längre kontrakt utan även att fortsätta vara en del av vårt team efter våren och sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer vara en spännande blandning av att ta emot leveranser och skicka ut produkter till våra kunder från våra tre lager på Campus Jollyroom. Vi söker dig som är positiv, målinriktad och har en stark arbetskapacitet samt en förkärlek för fysiskt arbete. Vi som jobbar på Jollyroom trivs i en fartfylld atmosfär med höga ambitioner, och därför är det viktigt att du har energinivån och drivkraften som krävs. Tidigare erfarenhet från lagerarbete samt truckkörkort A, B, + D1 ger extra plus i kanten medan din förmåga att uttrycka dig och förstå svenska är ett måste.

Praktisk information och upplägg
- Ansökan: Sker enbart via vår karriärssida. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
- Omfattning: Vikariepoolen där antal pass baseras på behov. Observera att detta alltså inte är en heltids- eller tillsvidareanställning
- Förmåner: Gratis tillgång till nytt gym, fredagsfika, frukt och personalrabatt
- Placering: Sörredsvägen 111, Torslanda/Göteborg
- Arbetstider: Måndag till fredag kl. 07:00-16:00
- Start: 2024-08-13, 2024-09-10 eller 2024-09-17
- Kontakt & frågor: Annett Hanna, frågor via e-post; annett.hanna@jollyroom.se

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Instagram! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/ 

Vi har öppnat en butik i Oslo! -> https://www.dagenshandel.se/article/view/1020648/ny_butik_for_jollyroomvi_har_letat_efter_ratt_lokal_under_en_lang_tid 

 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantör.

Job title: Freight & Production Teamleader
On-site
Location: Göteborg
Apply by: 2024-07-31

Blir du peppad av tanken på att leda ett gäng superhjältar i den spännande världen av logistik och produktion? Då kanske du är vår nästa Freight & Production Teamleader hos Jollyroom!

Som vår egen logistik- och produktions-superhjälte kommer du inte bara att få saker att flyta smidigt, du kommer att göra det med en swagger och effektivitet som imponerar till och med de mest inbitna skeptikerna! Din superkraft?  Att vara en fantastisk ledare som kan få allt att hända genom tydlig kommunikation, motivation och envishet. För dig är att nå mål inte bara en målsättning, det är som att andas – något du gör utan att ens tänka på det.

För att passa in och rocka rollen som vår Freight & Production Teamleader behöver du vara den som har svaret på frågan "hur" när det kommer till att nå våra högt uppsatta mål. Tillsammans med ditt supergäng av kollegor och medarbetare kommer du att ta oss på den episka resan mot framgång och erövra varje hinder som kommer i vår väg! Så, är du redo att kasta dig in i äventyret och bli en del av Jollyroom-familjen?

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvarig för ett av våra fraktbolag – På daglig basis följa upp och agera vid avvikelser kopplat till deadlines, konstant sträva efter förbättring, både kring kostnadsbild samt leveranskvalitet, aktivt deltaga i förhandlingar samt prognosframtagning och transportbokningar.
  • Ansvarig för produktionen – Daglig uppföljning av teamets statistik för att säkerställa att vi når våra servicemål, vid avvikelser agerar Freight & Production Teamleader, gärna proaktivt.
  • Personalansvar för teamet – Hålla individuella KPI-samtal, och andra typer av samtal, med medarbetare, kommunicera kring rutiner, målsättningar och utfall samt vid behov rehabiliteringsansvar.

Som Freight & Production Teamleader kommer du att vara en nära samarbetspartner till våra Supervisor. Tillsammans utgör ni det perfekta teamet för att driva verksamheten framåt och skapa förbättringar som gör vårt lager och företag ännu bättre!

Vi söker dig som:

  • Framgångsrikt varit ledare för ett eller flera större team
  • Har en mycket god förståelse kring personalrelaterade frågor och rutiner
  • Flytande kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
  • Beskriver dig själv som en god kommunikatör
  • Är van vid att jobba nära den operativa verksamheten och medarbetarna
  • Är van att arbeta i Excel
  • Drivs av att sätta upp och nå de uppsatta målen, tillsammans med ditt team

Har du erfarenhet av lager, truckkort (A-B) och att samarbeta med frakt- eller transportörsbolag är det meriterande. Kan du i tillägg andra språk än svenska och engelska är även det en fördel i rollen.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som drivs av att få ta stort ansvar och som dina kollegor beskriver som en passionerad ambassadör med högt engagemang. Det är viktigt att du har jobbat självständigt och har en hög grad av självledarskap. Som ledare vill vi att du ska vara tydlig och förstå vikten av att kommunicera med dina medarbetare och andra kollegor i bolaget. Du har ett öga för detaljer och strävar alltid efter effektivitet och förbättring.

Fördelar med att jobba på Jollyroom:
Utöver trivselfaktorer som friskvårdsbidrag och 30 dagars semester erbjuder vi stora möjligheter i vår entreprenörsdrivna verksamhet. Vi befinner oss i en spännande bransch med stor potential vilket innebär en hög utvecklingstakt och karriärmöjligheter: förra året tillsatte vi mer än 50% av alla tjänster internt. I anslutning till vårt kontor, 15 minuter från Göteborg city har vi ett nybyggt gym på 300 kvadratmeter du kan nyttja - gratis såklart.

Upplägg och praktisk information:
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, 40 h/vecka (6 månaders provanställning)
- Arbetstid: Främst måndag-fredag kl. 7-16, men tjänsten har förtroendearbetstid och arbetstiderna kan därmed variera
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111 eller 113
- Kollektivavtal: Tjänstemannaavtalet, Unionen
- Kontakt & frågor: Ansvarig HR Manager Annett Hanna via epost annett.hanna@jollyroom.se.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Instagram!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantör.

Meet some of our employees

Follow us on Social Media!