IT

No e-commerce without IT. Of course, the team is busy with technological problems, cable tangles, software installations and networks. But above all they are the engine of all business development from the customer experience on site to automatic inventory flows, analysis and operational support. Our skilled IT team ensures that our customers have the absolute best conditions for an outstanding shopping experience, both directly in the form of t.ex. site and automatic flows, and indirectly by working to ensure that the rest of the organization has the best conditions to help them.

Our vacancies

See below for our vacancies within the department. Applications may close before the deadline, so please apply early to avoid disappointment.

Job title
Location
Apply by
Job title: Product Owner
On-site
Location: Göteborg
Apply by: 2023-12-13

Vi har vuxit i en rasande takt sedan starten 2011 och letar nu efter en person som vill vara med att optimera och effektivisera våra processer inom logistik. Vi söker dig som har en längtan efter hög autonomi i ditt arbete, en ambition att bidra och tillsammans med medarbetare ute i organisationen nå nya höjder. Tjänsten är ny och därför perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på hur vi som ett av Sveriges största e-handelsbolag uppnår en ännu bättre logistik. 

 

Arbetsuppgifter:

I rollen som Product Owner kommer du att arbeta med att identifiera och effektivisera logistikprocesser inom vår e-handelsverksamhet. Du kommer att ta dig an utmaningar som "Vad kan vi göra för att förbättra vår effektivitet på utleveransavdelningen med 10%?" och löpande lösa problem som kan uppstå, oavsett om det handlar om systemfrågor eller fysiska logistikutmaningar. Din förmåga att förstå problem och kunna prioritera utifrån ett bolagsperspektiv kommer att vara avgörande för att driva fram förbättringar och effektiviseringar.

 

Egenskaper vi söker

Vi söker dig som är en kommunikativ person med förmåga att samarbeta med olika typer av människor i olika roller, från Teamleader på lagret till IT-utvecklare. Du är pedagogisk och har förmågan att förklara komplexa koncept på ett enkelt sätt. Självgående och ansvarstagande är en självklarhet, och du har en proaktiv inställning till att lösa problem och driva förbättringar. Du är analytisk, strukturerad och har förmågan att se både delarna och helheten.

 

Med andra ord - som Product Owner behöver du vara en generalist med djup kunskap inom ditt område och ha förmågan att fördjupa dig när det behövs. Du känner dig trygg i din kompetens och har förmågan att agera även när lösningen inte är uppenbar.

 

Erfarenhet vi söker

Vi tror att du har någon typ av erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Utbildningsmässigt kan vår nästa Product Owner ha en bakgrund inom processutveckling, industriell ekonomi, logistik eller liknande. Då rollen har många kontaktytor som dagligen jobbar fysiskt i verksamheten, behöver personen framför allt arbeta på plats hos oss på Sörredsvägen i Göteborg.

 

Fördelar med att jobba hos oss:

- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch

- Utvecklingsmöjligheter

- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ha snabba beslutsvägar

- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag och tillgång till gratis gym på arbetsplatsen

- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

- Fräscha lokaler och kontor

 

Upplägg och praktisk information:

- Start: Enligt ÖK

- Omfattning: Heltid, 40 h/vecka (6 månaders provanställning) 

- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111

- Kontakt & frågor: Ansvarig HR Partner Amanda Wallerstedt, frågor via epost; amanda.wallerstedt@jollyroom.se  

 

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn!

Meet some of our employees

Follow us on Social Media!